Emblema e Komunës Gjegjan

Emblema e Komuns Gjegjan

Emblema e Komunës Gjegjan

Emblema e Komunës Gjegjan është kontribut i Pal Nikollit .

Ai në vitin 2002 i drejtohet Komunës Gjegjan me një kërkesë për të miratuar Emblemën e saj, të cilën ai e kishte skicuar dhe argumentuar, e cila më vonë do të gjente miratimin e duhur në këshillin e komunës.Nikollit Kësisoj, punimi i tij dinjitoz përjetësohet në flamurin e komunës Gjegjan, ku me siguri brezat që vijnë do ta kujtojnë me nderim edhe për këtë "dhuratë" të tij të çmuar për vendlindjen e të paharruar.


Marrë nga Libri i autorit M. Mesuli me titull: "Skifteri i Munellës".