Dr. Sokol Frroku

Dr. Sokol Frroku

INFORMACION PERSONAL:

EMRI:         SOKOL
MBIEMRI:         FRROKU
DATELINJA:     16.03.1963
VENDELINDJA:    Puke
VENDBANIMI:     Tirane
TEL:  0682067610;    0692049496

I.    ARSIMI:

I Larte Drejtesi
I Larte Ekonomik Financë
I Larte Agronomi

II.    KUALIFIKIME

    Kurs specializimi me projektin TEMPUS Itali
    Kurs kompjuteri me deshmi
    Mbaruar Shkollen Pasuniversitare  MASTER  në Ekonomi Agrare
    Mbrojtur graden shkencore "DOKTOR I SHKENCAVE EKONOMIKE".

III.    PUNESIMI

1982 1990  Nderrmarrja Rruga Elbasan
1990 1995 Student
1994 1997 Jurist dhe N/Drejtor i Nd. Trajtimit te Studenteve
        Kamez.
1997 1998  Ne asistence
1999 2000 As Avokat prane Dhomes se Avokatise Tirane
2001 2007 Avokat i Dhomes se Avokatise Tiranë
2007 e në vazhdim Drejtor i Drejtorise Juridike ne Ministrinë e Shendetesisë

IV.    GJUHE E HUAJ:
Anglisht e mbrojtur
Italisht e mbrojtur