Hani i Zef Ndoci

Hani i Zef Ndoci

Vëndndodhja: Fushe Arrez

Tel: 00 355 684096400
Shërbimet

Numri i Dhomave: 3

 

Përshkrimi Hanit

 

I gjendur ne mes gjelberimit, ajrit te fresket te maleve,fushat e bukura me lule Hani yne ofron  per pushuesit dhe aktivitete te ndryshme si: shetitje ne male et. pervec ketyre kenaqesine pushimeve tuaja ua shton dhe gatimi tradicional i zones si; pite, fli, lloje te ndryshme frutash te fresketa.

Përshkrimi Zones

Fushe- Arrezi eshte nje qytet i ri, i cili gjendet ne rrugen nacionale nga Puka drejt Kukesit dhe Kosoves.Ne qytet gjendet Kisha Katolike e Shen Jozefit.