Foto te Realizuara nga NIkoll ÇUPI

Foto te Realizuara nga NIkoll ÇUPI


Brigade Kooperativiste


Çast nga prashitja e pranveres- Dom.


Foto Çupi me J. M. Nikollin


Gjegjan- 21 prill 1962


Gjegjan - 21 prill 1963


Grup artistik - 1962


Grup Burrash nga Gjegjani


Grupi Artistik i Gjegjanit, 1972


Kruhqit me nuse ne Dasmen e Ll. Lales- 1977


N. Çupi


N. Çupi me Elgiten dhe Elizabeten,vajzat e nipit


N. Çupi me kostum popullor- 1998


N. Çupi,Gjek Ndoci dhe Koli Marku- 1964


Ne shkollen e Gjegjanit-21 prill 1962


Nga puna ne Kooperativen Bujqesore-Gjegjan


Nikoll Çupi


Nikolla me te bijen Dranden.


Nxenes te kl. pare- 1970


Pas nje shfaqje Artistike, 1981


Trupa teatrale-Puke, 1969


Zef Cara, Nikoll Lleshi, Frrok P. Lleshi dhe Zef Haxhia, 1960


Zef Rama e Fran Cara, 1963