Nikoll Cara Foto nga arkivi Familjar

Nikoll Cara Foto nga arkivi Familjar


Dyshja Cara-Nikolla, gjithmone bashke


F. Pali, Gj. Nikolli dhe N. Cara


Grupi artistik i Pukes, pjesmarres dhe N. Cara_wm


Me Afrim Kalenjen dhe Gj. Dushaj


Me grupin e Festivali Folklorik ne Gjirokaster-1983_wm


Mehmet Qarri, Nikoll Cara, Riza Hoxha dhe Ramadan Kopani_wm


N. Cara me shoke ne skenen e Pallatit Puke_wm


N. Cara ne grupin artistik te F-Arresit_wm


N. Cara ne Maqedoni pas nje koncerti


N. Cara ne Skenen e F. Arresit_wm


N. cara shoqeruar ne fizarmonike nga Nazmi Lishi


N. Cara, F Pali, Gj. Nikolla, Dove Doda, Zoje Pali, Gjele Doda ne Gjirokaster 1983_wm


N. Cara, F. Pali, Gj. Nikolla dhe Fran Gjoka


Ne Kruje me Gj. Nikollen


Ne skene me grupin e Pukes_wm


Ne skenen e Pukes_wm


Nikol Cara


Nikoll Cara-duet, ne skene


Nikoll me femijet, gruan dhe djalin e motres


Nikolla me Gjovalin Nikolen


Nikolla me Pashk Lekajn dhe Pjeter Nimanin


Nikolla ne Anketen Muzikor


Nokoll cara ne skene - 1986


Orkestrina e Pukes - 1983, ne mes N. Cara_wm


Treshja e pandare- Cara, Nikolla, Dushaj.1984