Promovim librash në Pukë

Promovim librash në Pukë

Promovim librash në Pukë
Më 9 qershor 2009 me rastin e "Ditës Kulturore të Pukës" në Pallatin e Kulturës të qytetit u organizuan disa aktivitete. Së pari u organizua promovimi i dy librave të rinjë. Libri i autorit  Sulejman Sula "Puka Vazhdimësi Vlerash", dhe libri i autorit Sefer Pasha: "Biri i Kryeziut Allaman Dervishi".


    Përshendet i zoti i shtëpisë, Z. Rrustem Struga

Pas mirseardhjes nga i zoti i shtëpisë, Kryetari i Bashisë z. Rrustem Struga, drejtori i Bibliotekës së Rrethit Gjovalin Meta hapi aktivitetin. Studiuesi Xhemal Meçi dhe Jaho Brahaj diskutuan për vlerat e librit të autorit Sefer Pasha.

 
     Studiuesi Xhemal Meçi                                Viktor Maluta

Në vazhdim për librin e Dr. Sulejman Sula diskutuan mjeku Faik Toska, Prof.Dr. Elez Selimaj, Sopranoja Marjana Leka, Bilbil Dervishi, Viktor Malutaj, Sadik Islami etj.


              Mjeku Faik Toska                                   Prof.Dr. Elez Selimaj

 
                      Marjana Leka                                             Sadik  Islami

Në përmbyllje të aktivitetit pëshendetën dhe autorët Dr. Sulejman Sula dhe Sefer Pasha. Aktiviteti u ndoq me shumë interesim.

 
                 Dr. Sulejman Sula                                     Shkrimtari Sefer Pasha                Idriz Meti dhe Frrok Haxhia


                                                        Pamje gjate aktivitetit