Portret ne Foto, Tom Nikolla

Portret ne Foto, Tom Nikolla

Portret ne Foto, Tom Nikolla

             Nikolla me kengetaren Manushaqe Kiri                     Dokumenti i Titullit te Nderit- Krenaria e Pukes                Niperit e Tomes, Joni dhe David Prifti    T. Nikolla ne Moske ne nje koncert ne natyre           T. Nikolla ne nje koncert ne Ansamblin e
                       Kengeve dhe Valleve                T. Nikolla ne skene, 1958                                                          T. Noklla                                     T.Nikolla me gazetarin D. Haxhia            Toma duke kenduar nje kenge dasme per martesen e vajzes                     Toma me Lucie Milotin, 1968