'Pusat e Keqije' ne lagjen Forcoj – Kryezi Puke

'Pusat e Keqije' ne lagjen Forcoj – Kryezi Puke
Keto foto na i dergoi Nikolin Miria. Paraqesin “Pusat e Keqije” ne lagjen Forcoj – Kryezi Puke. E falenderojme dhe mirëpresim bashkëpunim nga djemt dhe vajzat pukjane.