Disa nga emrat e personave nga rrethi Puke qė kanė vdekur nė burgjet e diktaturės

Disa nga emrat e personave nga rrethi Puke qė kanė vdekur nė burgjet e diktaturės
Disa nga emrat e personave nga rrethi Puke qė kanė vdekur nė burgjet e diktaturės, ose qė janė ekzekutuar nga organet e Sigurimit tė Shtetit nė vitin 1945-1946.


Marre nga Gazeta ALBANIA, Tirane

“Albania” publikon emrat e personave qė kanė vdekur nė burgjet e diktaturės, ose qė janė ekzekutuar nga organet e Sigurimit tė Shtetit nė vitin 1945-1946. Nė listė  jepen gjeneralitete si emri, atėsia, mbiemri, viti i lindjes, vendi i vdekjes ose ekzekutimit si dhe dita, muaji dhe viti i vdekjes ose ekzekutimit.

EMRI ATĖSIA MBIEMRI V.LIND VEND.LIND V.EK. DT. EKZ.

Myrteza HAXHI KASEMI 1919 IBALLE PUKE 5/31/1946
PRENG DED MARKU 1919 PUKE PUKE 6/1/1946
Nikoll PREND PJETRI 1930 GJEGJAN PUKE 6/13/1946
LLESH PRENG MARKUT 1910 PUKE PUKE 8/15/1946
GJETE PJETER LLESHI 1930 GJEGJAN PUKE 9/1/1946
ZEF PJETER PJETRI 1908 QELEZ PUKE 9/2/1946
ALI MARK MARKU 1880 IBALLE PUKE 9/3/1946
ALUSH ELEZ MUSTAFA 1916 KRYEZI PUKE 9/20/1946
ISUF AVDI LACI 1919 PUKE PUKE 9/24/1946
REXHEP Rustem SADRIA 1912 PUKE PUKE 9/24/1946
MATI PREND NDOJ 1914 SHKOZE PUKE 10/10/1946
PJETER PRENG PRENGA 1868 PUKE PUKE 6/12/1947
FRROK KEQAN PALUSHI 1908 KOKEDODE PUKE 7/12/1947
PRENG KOL KOLA 1909 GJEGJAN PUKE 10/15/1947
PELLUMB DUSH MIRAKA 1925 IBALLE PUKE 11/3/1947
LUK PJETER CARKU 1908 PUKE PUKE 11/10/1947
FRROK MARK GJOKA 1880 GJEGJAN PUKE 12/15/1947
NDUE MARK GJOKA 1895 GJEGJAN PUKE 12/15/1947
PRENG NDUE GJOKA 1923 GJEGJAN PUKE 12/31/1947
SIMON FRROK GJOKA 1913 GJEGJAN PUKE 12/31/1947
PJETER LLESH GJONI 1896 GJEGJAN PUKE 1/13/1948
PJETER FRROK NIKOLLI 1896 GJEGJAN PUKE 4/24/1947
NDREC MARK RAMA 1897 RRAS PUKE 5/3/1947
NDUE MARK GJERGJI 1881 PUKE PUKE 5/14/1947


 
PJETER PRENG PRENGA 1868 PUKE PUKE 6/12/1947
FRROK KEQAN PALUSHI 1908 KOKEDODE PUKE 7/12/1947
PRENG KOL KOLA 1909 GJEGJAN PUKE 10/15/1947
PELLUMB DUSH MIRAKA 1925 IBALLE PUKE 11/3/1947
FRROK MARK GJOKA 1880 GJEGJAN PUKE 12/15/1947
NDUE MARK GJOKA 1895 GJEGJAN PUKE 12/15/1947
PRENG NDUE GJOKA 1923 GJEGJAN PUKE 12/31/1947
SIMON FRROK GJOKA 1913 GJEGJAN PUKE 12/31/1947
PJETER LLESH GJONI 1896 GJEGJAN PUKE 1/13/1948
SHAQIR HAJDAR MIFTARI 1908 SAKAT PUKE 4/10/1953
PJETER MARK NIKOLLI 1898 SHKOZE PUKE 11/7/1953
ZEF NIKOLL MARKU 1908 PUKE PUKE 11/24/1953
MARTIN LUSH NDOJ 1923 KORTHPUL PUKE 12/30/1953
AVDULLA SALIH SALIHI 1920 PUKE PUKE 12/2/1944
ZEF MARASH MARASHI 1883 KACINAR PUKE 12/20/1944
FRAN PJETER KOLA 1916 IBALLE PUKE 12/31/1944
MARK TUC TUCI 1903 PUKE PUKE 12/31/1944
LLESH CUB PRENDI 1904 ?  PUKE 1/20/1945
PASHUK HIL HAJDARI 1925 KOMAN PUKE 2/2/1945