Promovohet libri Një jete me Gjurmë, i autorit Sulejman Sula.

Promovohet libri Nj jete me Gjurm, i autorit Sulejman Sula.

Promovohet libri Një jete me Gjurmë, i autorit Sulejman Sula.

Libri që i kushtohet figurave dhe personaliteteve pikjane kryesisht per aktivitetin dhe jetën e disa personalitetev gjate gjysmes së dyte të shekullit XX u promovua në Tiranë me nje pjesmarrje të gjërë të pukianëve që jëtojnë në kryeqytet, por edhe me pjesmarrjen e nje grupi intelektualësh që kishin ardhur pasaqërisht nga Puka.

 

Pas referatit të përgatur nga Jaho Brahaj fjalën e morën personalitete dhe figura të njohura në jetën shoqërosr dhe drejtuese si Fareudin Hoxha, Prof. Rexhep Uka, Sabrie Nushi, Idriz Meti, Xhemal meçi, Prof. Mark tirta, Hile alia, Ibrahim Hamza, deputeti Ndue paluca, Haki Mustafa etj.

 

 

U perkujtuan në mënyrë të veçantë personazhet e librit, bij të Puës që nuk jtojnë, në mënyrë të veçantë Milazim Myftari, i cili dha një kontibut të veçantë dhe të rendësishëm për Pukën, por edhe në studimet teknikoshkencore  në rrafsh kombëtar, po kështu u evokun kujtime për Man Avdinë dhe Marka Palin
 

 

 

Nga pesonalitet personazh të librit që vazhdojnë të jenë aktiv në fushën e studimeve dhe të ekonomisë përshëndetën Dr. ToninDeda dhe Filip Koliqi, ku edhe në emër të personazheve të tjerë të ketij libri që ishin në sallë, por edhe në emër të ndonjërit nga këto personazhë që e kishte patur të pamundur pjesmarrje përshendet dhe falenderuan autorin Dr. Sulejman Sula, por dhe mirnjohje për pjesmarrësit dhe organizatorët e aktivitetit.

 

 

Ne fund pershendet dhe Kryetari  Bashkisë Puke z. Beqir Mani