Ndue Paluca

Ndue Paluca

Ndue Paluca

 

 

 

Ka mbaruar arsimin e lartë në Universitetin Bujqesor Tiranë në vitin 1990.
Specializime në Austri, Itali dhe Zvicër për menaxhim dhe administrim.
Kryetar i komunes Qafë – Mali për dy mandate 1996 – 2003.
Shef i sektorit të marketingut pranë shoqatës Agropuka 1999 – 2009.
Drejtor i Shërbimit Pyjor në Pukë nga viti 2005 deri në vitin 2007.
Kryetar i Bashkisë Fushë – Arrëz nga viti 2007 deri në vitin 2009.
Deputet i Parlamentit Shqiptar për Qarkun Shkodër nga viti 2009 deri në vitin 2013.

Ka lidur 28.02.1966


Është përkushtuar gjatë gjithë këtyre viteve punës për t’u sherbyer sa më mirë qytetarëve, duke zbatuar në menyrë rigoroze ligjin. Ka mbështetur dhe zbatuar çdo reformë të ndërmarrë nga Qeveria Qendrore dhe ajo Lokale që ka shërbyer në një menyre ose një tjetër në permiresimin e jetës së banoreve të zonës ku ka jetuar dhe punuar. Kjo e ka berë të jetë në çdo moment i lidhur me problematikat dhe hallet e banorëve të zonës dhe për t’ju dhënë atyre zgjidhjen e duhur, duke gezuar respect e nderim nga te gjithë.