Ndue Kola

Ndue Kola

Ndue Kola

Ndue Kola ka lindur në Pukë më 01 maj 1953, është zgjedhur deputet për Qarkun e Shkodrës në zgjedhjet e përgjithshme të vitit 2009. Ndue Kola është diplomuar për Hidroteknikë nga Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit dhe ka punuar si inxhinier në institucione të ndryshme përpara se të fillonte aktivitetin e tij privat. Ndue Kola ishte anëtar i Komisionit për Veprimtarinë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin në Kuvendin e Shqipërisë.