Puka Bedri Islami

Mendime rreth librit të Bedri Islamit, \"Përjetësia e dyfishtë\" që u botua kohët e fundit nga shtëpia botuese \"Toena\"

Më 22 shtator do të mbushen dhjetë vjet nga rënia heroike e Fehmi Lladrovcit dhe e gruas së tij Xhevë Krasniqit - Lladrovci, e Fatime Etemit dhe e Shevqet Zekës.

Romani: Vrasja e Lulit te vocerr i autorit Bedri Islami.

Romani është shkruar nga i biri i Zenelit të Migjenit, ndërsa ai ka zgjedhur pikërisht 28 nëntorin si ditë e promovimit, pasi libri është dhuratë për nënën e autorit Dritën, e cila sot feston 75 vjetorin.