Puka Nikollë Nika

Nikoll Nika

Nikoll Nika
Nikoll Nika ka lindur në fshatin Arst-Miliska (Pukë), me 9 shkurt 1939. Ka kryer shkollen e mesme "Ndrec Ndue Gjoka" në Tiranë në vitin 1957, ndersa arsimin e lartë e ka kryer në Shkoder, më 1961, në degën Gjuhë-Histori.

Arsti dhe Miliskau

Arsti dhe Miliskau
Mora përsipër të grumbulloj të dhëna aq sa munda nga dokumenta arkivale e nga botues të ndryshëm që nuk janë të pak dhe që kanë shkruar e folur shekuj me radhë për fshatrat tona dhe fshatarët tanë.