Puka Sulejman Sula

Shenime për librin: Zenel Hoxhë Mehaj

Shenime për librin: Zenel Hoxhë Mehaj
Kjo monografi e autorit Sulejman Sula mëton .r ~ të paraqesë jetën dhe veprimtarinë e klerikut patriot demokrat dhe idealist, Hoxhë Zenel Mehaj, i cili jetoi afro një shekull dhe e ushtroi detyrën e tij në Pukë dhe në rrethinat e saj.

Hyrje për Librin Puka Vazhdimësi Vlerash, të Autorit Sulejman Sula

Hyrje për Librin Puka Vazhdimësi Vlerash, të Autorit Sulejman Sula
Puka e ndodhur mes bjeshkëve ky vend klimatik, me bukuri të mahnitshme, me male e kodra të zbukuruara me gjelbërimin e pyjyeve dhe me kurorën e drurëve frutorë është dhe do të mbetet kurdoherë në zemrën time.