Puka Xhemal Meci

Kabashi - Puka që në lashtësi 2

Kabashi - Puka që në lashtësi 2
Studiuesi Xhemal Meçi del para lexuesve dhe studiuesve me një bot¬im të ri monografik, "Kabashi" (Puka që në lashtësi-2).

Nje liber i ri me vlera te medha njohese e shkencore

Nje liber i ri me vlera te medha njohese e shkencore

Puka që në lashtësi

Puka që në lashtësi
Permbajtja e librit Puka që në lashtësi. Një botim i rendesishem publicistiko-shkencor

Biografia Xhemal Reshit Meci

U lind në Kabash, lagje Meçe të Pukës, më 23 kor¬rik 1936. Ka mbaruar UT, fakulte¬ti Gjuhë -Letërsi Shqipe 1967. Ka kumtuar në sesi 0¬ne, simpoziume, konferen¬ca e kongrese shkencore lokale e kombëtare duke botuar artikuj shkencorë për etnologjinë, folklorin, gjuhën e historinë.