Puka Petrit Nika

Ankthi si dilemë përballë kohës në publicistikën e Petrit Nikës

Ankthi si dilemë përballë kohës në publicistikën e Petrit Nikës
Librit me ese dhe publicistikë të Petrit Nikës që në ballinën e vet i prin një pyetje mjaft intriguese; "Nostalgji apo ankth ekzistencial?".

Petrit NIKA

Petrit NIKA
U lind në Dardhë të rrethit të Pukës, më 9 qershor të vitit 1975. Ka përfunduar studimet e larta në Universitetin e Tiranës për Letërsi dhe Gjuhë shqipe në vitin 2000.