Puka Qamil Furriku

Vëllimi poetik Më Mungon

Vëllimi poetik Më Mungon
Më mungon është libri i parë me poezi që vjen përpara lexuesit nga mjeku - poet Qamil Furriku. Duke lexuar poezitë e këtij libri, shohim se ky mjek - poet hyn me guxim dhe me hap të sigurtë në rradhët e poetëve pukjanë e më gjerë.

Qamil Furriku

Qamil Furriku
U lind në fshatin Kabash të Pukës në vitin 1958, në një familje të njohur e me tradita atdhetare e pariotike. Shkollen fillore e atë 8¬vjeçare i mbaroi në vendlindje dhe më pas vazhdoi shkollën e mesme mjeksore, dega farmaci në qytetin e Shkodrës