$(document).ready(function(){ var validator = $("#pershtypje").validate({ rules: { 'verify[input]': { required: true, minlength: 2, remote: { url: "/liberpershtypje/verifycaptcha/", type: "post", data: { captchaId: function() { return $("#verify-id").val(); }, captchaInput: function() { return $("#verify-input").val(); } } } } }, messages: { gEmer: "Ju lutem shkruani emrin tuaj, te pakten 2 karaktere", gPershkrim: "Ju lutem shkruani mesazhin tuaj ketu", 'verify[input]': "Ju lutem shkruani kodin mbi imazh" }, success: function(label) { // set   as text for IE label.html(" ").addClass("checked"); }, submitHandler: function(form) { $('#pershtypje').submit( function(){ $('#pershtypje').hide(); $('.loader').append($('.bar')); $('.bar').css({display:'block'}); //send the ajax request $.post('/liberpershtypje/shtopershtypje', {gEmer:$('#gEmer').val(), gTitull:$('#gTitull').val(), gPershkrim:$('#gPershkrim').val()}, function(data){ $('.bar').css({display:'none'}); $('.loader').append(data); }); return false; }); } }); }); headScript ()->captureEnd ()?> Puka

Libri i përshtypjeve

Ju mund te lini nje shenim per kete faqe dhe per te gjithe vizitoret e kesaj faqeje.

Lini pershtypjet tuaja mbi kete faqe

  1. Pergezoj nismetarin e kesaj faqeje per idene dhe vullnetin per ti shkuar deri ne fund :)